0741 173 333 contact@damart.ro Calea Vitan 106, Bucuresti, Romania

Despre noi

Damart Design Construct - Experti in Amenajari Corporate, Retail si HoReCa

DAMART DESIGN CONSTRUCT S.R.L. este o societate cu capital integral privat, are un singur asociat, este infiintata in 2008.

In calitate de Antreprenor General putem oferi servicii complete de amenajari interioare si exterioare pentru: spatii hoteliere, magazine retail, locatii cu destinatii showroom, unitati bancare, cladiri birouri, spatii industriale si de depozitare, proiecte realizate in toata tara!

Experienta de peste 14 ani, echipa de profesionisti si peste cele 175 de proiecte finalizate ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru executia proiectelor dumneavoastra, desfasurate pe intreg teritoriul Romaniei.

Viziune

Viziunea Damart Design Construct este de a deveni singura alegere a partenerilor nostri, oferindu-le in mod eficient sprijinul operational si logistic de care au nevoie pentru amenajarea spatiilor dorite !

Misiune

Misiunea noastra este sa oferim valoare si servicii de calitate, prin care, cu o echipa dinamica, sa raspundem rapid si competent cererilor clientilor nostri !

Valori

Unele dintre valorile ce ne ghideaza activitatea sunt:

 • Incredere

  Credinta in integritate, fiabilitate si corectitudinea noastra ca organizatie – o valoare esentiala care defineste si poate cuantifica interdependenta noastra in relatiile cu Dvs. Este una dintre valorile ce stau la baza tuturor relatiilor puternice. Este una dintre valorile ce ne ghideaza activitatea, iar impreuna punem bazele celor opt stalpi ai increderii: claritate, caracter, competenta, angajament, contributie, consecventa, compasiune, conexiune !

 • Profesionalism

  Comunicam eficient si adevcat, incercam sa gasim mereu o modalitate de a fi receptivi si productivi, suntem responsabili, etici si orientati spre echipa, orientati spre rezultate, comunicare si rezolvare a problemelor, dar cel mai important este ca ne respectam angajamentele !

 • Dinamica

  O alta valoare in care credem, dinamica. Afacerile sunt intotdeauna dinamice, nu sunt statice, se schimba mereu, iar noi credem cu tarie ca o adaptare constanta la nevoile si cerintele clientilor nostri, poate stimula schimbarea, activitatea si progresul.

 • Experienta

  Valoarea experienței este data de valoarea serviciilor oferite ! Asadar, consideram ca experienta de peste 14 ani, echipa de profesionisti si peste cele 175 de proiecte finalizate ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru executia proiectelor Dvs. Ne asiguram că primiti produsele și serviciile pe care le doriti în timp util și eficient.

0741 173 333 contact@damart.ro